Tanulj porciókontrollt....és önkontrollt.
Tudjátok, mi ez? A kedvenc kis konyhai mérlegem. Akinek rendkívül fontos szerepet szánunk a tréningen és persze az egyéni foglalkozásokon is.
Hogy miért? Mert az egészséges életmód egyik alappillére, a porciókontroll. Sokan ugyanis meg vannak győződve arról, hogy egészségesen táplálkoznak, és mindössze a rosszul álló csillagokkal magyarázzák meg, miért is nem fogynak. Nos, lehetséges, hogy valóban csupa egészséges ételt veszünk magunkhoz, mégsem mennek lefelé a kilók. Nagyon is. A titok sokszor nem is abban rejlik, hogy mit, hanem, hogy mennyit eszünk.
Rémlik, hogy nyugodtabban falatozol valamiből, amire az van írva, hogy light? Vagy lelkifurdalás nélkül eszed a nápolyit, ha csökkenttett szénhidráttartalmú? Vastagabban kened a lekvárt, ha cukormentes? Na ugye.
És azt megfigyelted már, mennyi müzlit töltesz reggel a tálkádba? Megnézted már, mennyi is a javasolt adag? Tudtad, hogy az éttermekben felszolgált tésztaételek mennyiségének hány százaléka lenne az ideális adag? Vagy, hogy reggel, amikor a szendvicsedet készíted, valójában kétszeres vagy akár háromszoros mennyiséget is becsomagolsz az optimális adaghoz képest.
Nálunk megtanulhatod, mi is az a porciókontroll, és mellé megtanulhatod, hogyan gyakorolj önkontrollt. Mindezt a kalóriák számolgatása nélkül. Jól hangzik, igaz? Várunk szeretettel!